Code voor in de

DE GROOTSTE BOUWVAK BBQ van Nederland

DE GROOTSTE BOUWVAK BBQ van Nederland

Yabba-dabba-doo! Bouwvak it is! Juist nu verlang jij naar het grootste bouwvakfeest van Nederland. En dat weten wij maar al te goed! Daarom pakken we dit jaar groots uit met “De Grootste Bouwvak BBQ van Nederland" op vrijdag 2 augustus 2024!

Kom jij met collega’s, vrienden, familie, kennis of buurt genieten van het grootste BBQ festijn van Nederland? Ben jij een Fred, Barney of Wilma? Stel je eigen pakket samen of trek samen op met collega’s en regel dat jullie vakantieborrel onderdeel is van het grootste BBQ-feest van Nederland. 

Op het podium maken The Pianohouse & Boer Bennie. Om 20.30 uur start de Hollandse Glorie met topartiesten als Django Wagner, Frans Duijts & Wesly Bronkhorst. Als je bij de Bouwvak BBQ bent geweest krijg je gratis toegang tot de Hollandse Glorie.

Koop online je ticket inclusief consumpties en BBQ Duiten!
DE BBQ duit

De meest belangrijke duit van deze middag! Met de BBQ duit beslis jij waar jij van gaat genieten. Breng een bezoek aan de diverse foodtrucks of bezoek de cafetaria voor een fijne puntzakfriet!

De BBQ DUIT is te verkrijgen bij de munten kassa’s voor €3,25 per stuk .
Meat de Grillmeisters!

Meat me at the truck

Michel Even de BBQ specialist van Meat me at the truck. Foodtruck voor vleeseters. Je vindt bij ons lekkere home made Beef Burgers, Spare Ribs en Braadworst. Organiseer je een feest? Dan kun je ons inhuren! Voor meer info: https://michjon.nl/

Grills & Chill

Martijn Elshoff de BBQ specialist van Grills & Chill. Grills & Chill is dé plek waar de echte grill expert en BBQ master alles vindt voor het uitoefenen van zijn hobby. Maar ook waar een beginnend Kamado (in de volksmond ook wel green egg genoemd) gebruiker terecht kan. Je vindt hier een breed assortiment met mooie degelijke kwaliteitsproducten en een goed en eerlijk advies. Daarnaast delen we regelmatig tips & tricks, recepten en organiseren we diverse workshops. Workshops op inschrijving, waarbij je de kneepjes van het vak leert, de producten kunt gaan testen én natuurlijk niet te vergeten, heerlijk gaat eten. Voor meer info: https://www.grillsenchill.nl/

Wat krijg ik voor een BBQ Duit?

BBQ Specialiteiten per specialist

Aantal duiten

Meat me at the truck

Broodje Hamburger

2,5

Spareribs (+/-200gr)

2

Varkenshaassaté met satésaus (3 stuks)

2

Champignons in roomsaus (1 bakje)

0,5

Broodje Braadworst

1

Stokbrood Kruidenboter

0,5

Grills & Chill

Broodje Pulled Pork

2,5

Picanya (in plakjes gesneden)

2,5

Full loaded Nacho's (ook vegetarisch verkrijgbaar)

2,5

Moink balls

1,5

Gamba spies

0,5

Gekruid BBQ brood

0,5

Boer Bennie

-